Skip to content
Ecri Living

Ecri Living

Uniek design voor in én om het huis

Ecri Living
Wij zijn een Hollands ambachtelijk familiebedrijf, al generaties bezig om de kwaliteit en design van onze producten te optimaliseren. Alles gebeurt in eigen huis, onder andere het maken van nieuwe modellen, maar ook het ontwikkelen van nieuwe kleuren. Trends, en ook het volgen van de trends, nemen wij net zo serieus als het afleveren van een goed eindproduct.

Ecri Living; al vele jaren een familiebedrijf met hart voor het ambacht.

Ambachtelijke kwaliteit 
Het vervaardigen van onze producten gebeurt met de beste grondstoffen die er te vinden zijn. Dit om een uitstekende kwaliteit te kunnen waarborgen. Door de vakkennis die in de historie van Ecri is opgedaan, zijn we in staat om kleine, maar ook zeer grote producten te maken. En omdat de kleuren door ons zelf ontwikkeld worden, zijn vrijwel alle kleurstellingen mogelijk. Ook wordt er op een hoge temperatuur (ongeveer 1250 °C) gebakken, dit om een waterdicht en sterk eindresultaat te verkrijgen.

Geïnspireerd door dit prachtige merk?
Neem contact op of kom langs in onze winkel. We hebben een breed assortiment en helpen graag met zoeken naar het perfecte element dat aansluit op het interieur.

Ecri living